Notice: wpcf7_remove_shortcode is verouderd sinds Contact Form 7 versie 4.6! Gebruik in plaats daarvan wpcf7_remove_form_tag. in /home/kn1526/domains/evenementenbureauhet.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/functions.php on line 365

Notice: wpcf7_remove_shortcode is verouderd sinds Contact Form 7 versie 4.6! Gebruik in plaats daarvan wpcf7_remove_form_tag. in /home/kn1526/domains/evenementenbureauhet.nl/public_html/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/functions.php on line 365
Outdoor organisatie laat u over aan Evenementenbureau Het
Logo

Outdoor

Hierbij een sfeerimpressie van een aantal ‘Outdoor Events‘  die georganiseerd zijn door  evenementenbureau HET.


 • Jupla Business Rally
  Ook dit jaar was Evenementenbureau HET er weer bij tijdens de Jupla Business Rally
  Prachtig weer en een strakke organisatie zorgen er weer voor dat deze rally weer een groot succes was.
  start in Heteren bij het Porsch classic center, en de lunch bij kasteel Doorwerth, de finish was natuurlijk in HET mooie Nijmegen bij de Belvedere. Onder het genot van een drankje en een heerlijke BBQ kregen de deelnemers te horen hoe ze het gedaan hebben en natuurlijk was de opbrengt ook dit jaar weer voor het Ronald Mc Donald Huis Nijmegen.
 • NK Jachtpaarden
  Ook dit jaar was Evenementenbureau HET er weer bij NK Jachtpaarden Paleis Soestdijk. Wat een top evenement.
 • Jubileum Editie JuPla Business Rally Nijmegen
  Evenementenbureau HET was mede sponsor van de Jubileum Editie JuPla Business Rally Nijmegen
  80 equips gingen van start bij Den Tol in Velp. In Weeze was een lunch-pauze en bij Watergoed in Valburg de finish.
  Daar volgde na een heerlijke bbq ook de prijsuitreiking. De opbrengst van deze rally was een cheque voor het Ronald Mc Donald Huis te Nijmegen.
 • Succesvolle demonstratie van de Midland Hunt meute Horse Event in Deurne.
  De meute onder leiding van Master and Huntsman Dick van Haaren, zijn vrouw Leontiene, dochter Bo en Ellen Janssen hun opwachting tijdens het Horese Event in Deurne. Speaker Dolf Straatman zweepte de toegestroomde mensenmassa op gepaste wijze op en de hounds deden het geweldig!
 • 125 managers in tenten in een bosrijke omgeving: HET thema back to basic, twee dagen zonder mobiel, I pad, laptop en geen internet verbinding. Geen Social media !!
 • Kinderfeest met powerboot en BBQ  , plezier op het water georganiseerd door evenementenbureau HET.
 • Evenementenbureau Het, heeft in opdracht van Danco GmbH een prachtige dag mogen organiseren op het terrein Watergoed in Valburg. Met een klein gezelschap hebben we onder het genot van een kopje koffie een duidelijke briefing van de instructeur gehad. Vervolgens zijn we 4×4 gaan rijden op een terrein vol heuvels, hellingen en andere verassingen.
 • Demo Jachtpaarden & Vogelshow.
  De Midland Hunt gaf onder leiding van Master Dick van Haaren een demonstratie met 24 jachthonden. Deze jachtshow werd ondersteund door de Jachthoornblazers. Valkerij Birds@Work nam echte roofvogels mee om de show compleet te maken.